Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૯. અસ્સપરસ્સસુત્તવણ્ણના

    9. Assaparassasuttavaṇṇanā

    ૧૪૨. નવમે અસ્સપરસ્સેતિ અસ્સેસુ પરસ્સે. પુરિસપરસ્સેતિ પુરિસેસુ પરસ્સે, પુરિસપુરિસેતિ અત્થો. ઇમસ્મિં સુત્તે તીણિ મગ્ગફલાનિ કથિતાનિ. તત્થ અયં તીહિ મગ્ગેહિ ઞાણજવસમ્પન્નોતિ વેદિતબ્બો.

    142. Navame assaparasseti assesu parasse. Purisaparasseti purisesu parasse, purisapuriseti attho. Imasmiṃ sutte tīṇi maggaphalāni kathitāni. Tattha ayaṃ tīhi maggehi ñāṇajavasampannoti veditabbo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૯. અસ્સપરસ્સસુત્તં • 9. Assaparassasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૧૦. કેસકમ્બલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-10. Kesakambalasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact