Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
(૧૦) ૫. અસુરવગ્ગો
(10) 5. Asuravaggo
૧-૨. અસુરસુત્તાદિવણ્ણના
1-2. Asurasuttādivaṇṇanā
૯૧-૯૨. પઞ્ચમસ્સ પઠમદુતિયાનિ ઉત્તાનત્થાનેવ.
91-92. Pañcamassa paṭhamadutiyāni uttānatthāneva.
અસુરસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Asurasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. અસુરસુત્તં • 1. Asurasuttaṃ
૨. પઠમસમાધિસુત્તં • 2. Paṭhamasamādhisuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૧. અસુરસુત્તવણ્ણના • 1. Asurasuttavaṇṇanā
૨. પઠમસમાધિસુત્તવણ્ણના • 2. Paṭhamasamādhisuttavaṇṇanā