Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૮-૧૦. અટ્ઠમાદિસિક્ખાપદં

    8-10. Aṭṭhamādisikkhāpadaṃ

    ૧૨૧૦. અટ્ઠમાદીસુ તીસુ અનુત્તાનવચનં નત્થીતિ. અટ્ઠમનવમદસમાનિ.

    1210. Aṭṭhamādīsu tīsu anuttānavacanaṃ natthīti. Aṭṭhamanavamadasamāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમ-નવમ-દસમસિક્ખાપદં • 8-9-10. Aṭṭhama-navama-dasamasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમનવમદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 8-9-10. Aṭṭhamanavamadasamasikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact