Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમનવમદસમસિક્ખાપદવણ્ણના

    8-9-10. Aṭṭhamanavamadasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ૧૨૧૦. અટ્ઠમાદીસુ તીસુ સિક્ખમાનાય સામણેરિયા, ગિહિનિયાતિ ઇદમેવ નાનાકરણં, સેસં સત્તમે વુત્તસદિસમેવાતિ.

    1210. Aṭṭhamādīsu tīsu sikkhamānāya sāmaṇeriyā, gihiniyāti idameva nānākaraṇaṃ, sesaṃ sattame vuttasadisamevāti.

    અટ્ઠમનવમદસમસિક્ખાપદાનિ.

    Aṭṭhamanavamadasamasikkhāpadāni.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૮-૯-૧૦. અટ્ઠમ-નવમ-દસમસિક્ખાપદં • 8-9-10. Aṭṭhama-navama-dasamasikkhāpadaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૮-૧૦. અટ્ઠમાદિસિક્ખાપદં • 8-10. Aṭṭhamādisikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact