Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૮૪. અત્થસ્સદ્વારજાતકં

    84. Atthassadvārajātakaṃ

    ૮૪.

    84.

    આરોગ્યમિચ્છે પરમઞ્ચ લાભં, સીલઞ્ચ વુદ્ધાનુમતં સુતઞ્ચ;

    Ārogyamicche paramañca lābhaṃ, sīlañca vuddhānumataṃ sutañca;

    ધમ્માનુવત્તી ચ અલીનતા ચ, અત્થસ્સ દ્વારા પમુખા છળેતેતિ.

    Dhammānuvattī ca alīnatā ca, atthassa dvārā pamukhā chaḷeteti.

    અત્થસ્સદ્વારજાતકં ચતુત્થં.

    Atthassadvārajātakaṃ catutthaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૮૪] ૪. અત્થસ્સદ્વારજાતકવણ્ણના • [84] 4. Atthassadvārajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact