Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૭. આવસથચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના

    7. Āvasathacīvarasikkhāpadavaṇṇanā

    આપદાસૂતિ મહગ્ઘચીવરં સરીરતો મોચેત્વા સુપ્પટિસામિતમ્પિ ચોરા હરન્તિ, એવરૂપાસુ આપદાસુ અનિસ્સજ્જિત્વા નિવાસેન્તિયા અનાપત્તિ.

    Āpadāsūti mahagghacīvaraṃ sarīrato mocetvā suppaṭisāmitampi corā haranti, evarūpāsu āpadāsu anissajjitvā nivāsentiyā anāpatti.

    આવસથચીવરસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Āvasathacīvarasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact