Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૯. આયાચિતભત્તજાતકં

    19. Āyācitabhattajātakaṃ

    ૧૯.

    19.

    સચે મુચ્ચે 1 પેચ્ચ મુચ્ચે 2, મુચ્ચમાનો હિ બજ્ઝતિ;

    Sace mucce 3 pecca mucce 4, muccamāno hi bajjhati;

    ન હેવં ધીરા મુચ્ચન્તિ, મુત્તિ બાલસ્સ બન્ધનન્તિ.

    Na hevaṃ dhīrā muccanti, mutti bālassa bandhananti.

    આયાચિતભત્તજાતકં નવમં.

    Āyācitabhattajātakaṃ navamaṃ.







    Footnotes:
    1. મુઞ્ચે (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    2. મુઞ્ચે (સી॰ સ્યા॰ પી॰)
    3. muñce (sī. syā. pī.)
    4. muñce (sī. syā. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૯] ૯. આયાચિતભત્તજાતકવણ્ણના • [19] 9. Āyācitabhattajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact