Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૧૩૭. બબ્બુજાતકં
137. Babbujātakaṃ
૧૩૭.
137.
યત્થેકો લભતે બબ્બુ, દુતિયો તત્થ જાયતિ;
Yattheko labhate babbu, dutiyo tattha jāyati;
તતિયો ચ ચતુત્થો ચ, ઇદં તે બબ્બુકા બિલન્તિ.
Tatiyo ca catuttho ca, idaṃ te babbukā bilanti.
બબ્બુજાતકં સત્તમં.
Babbujātakaṃ sattamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૭] ૭. બબ્બુજાતકવણ્ણના • [137] 7. Babbujātakavaṇṇanā