Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. બહુભાણિસુત્તવણ્ણના

    4. Bahubhāṇisuttavaṇṇanā

    ૨૧૪. ચતુત્થે બહુભાણિસ્મિન્તિ પઞ્ઞાય અપરિચ્છિન્દિત્વા બહું ભણન્તે. મન્તભાણિસ્મિન્તિ મન્તા વુચ્ચતિ પઞ્ઞા, તાય પરિચ્છિન્દિત્વા ભણન્તે.

    214. Catutthe bahubhāṇisminti paññāya aparicchinditvā bahuṃ bhaṇante. Mantabhāṇisminti mantā vuccati paññā, tāya paricchinditvā bhaṇante.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. બહુભાણિસુત્તં • 4. Bahubhāṇisuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૩-૧૦. સીલસુત્તાદિવણ્ણના • 3-10. Sīlasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact