Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૩૮. બકજાતકં
38. Bakajātakaṃ
૩૮.
38.
નાચ્ચન્તં નિકતિપ્પઞ્ઞો, નિકત્યા સુખમેધતિ;
Nāccantaṃ nikatippañño, nikatyā sukhamedhati;
બકજાતકં અટ્ઠમં.
Bakajātakaṃ aṭṭhamaṃ.
Footnotes:
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૩૮] ૮. બકજાતકવણ્ણના • [38] 8. Bakajātakavaṇṇanā