Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૭-૮. બન્ધનસુત્તદ્વયવણ્ણના

    7-8. Bandhanasuttadvayavaṇṇanā

    ૧૭-૧૮. સત્તમે રુણ્ણેનાતિ રુદિતેન. આકપ્પેનાતિ નિવાસનપારુપનાદિના વિધાનેન. વનભઙ્ગેનાતિ વનતો ભઞ્જિત્વા આહટેન પુપ્ફફલાદિપણ્ણાકારેન. અટ્ઠમેપિ એસેવ નયો.

    17-18. Sattame ruṇṇenāti ruditena. Ākappenāti nivāsanapārupanādinā vidhānena. Vanabhaṅgenāti vanato bhañjitvā āhaṭena pupphaphalādipaṇṇākārena. Aṭṭhamepi eseva nayo.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
    ૭. પઠમબન્ધનસુત્તં • 7. Paṭhamabandhanasuttaṃ
    ૮. દુતિયબન્ધનસુત્તં • 8. Dutiyabandhanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૫-૮. મલસુત્તાદિવણ્ણના • 5-8. Malasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact