Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā)

    ૩. ભદ્દિયસુત્તવણ્ણના

    3. Bhaddiyasuttavaṇṇanā

    ૧૯૩. તતિયે કરણસ્સ ઉત્તરં કિરિયં કરણુત્તરિયં, તં લક્ખણં એતસ્સાતિ કરણુત્તરિયલક્ખણો. સેસં સુવિઞ્ઞેય્યમેવ.

    193. Tatiye karaṇassa uttaraṃ kiriyaṃ karaṇuttariyaṃ, taṃ lakkhaṇaṃ etassāti karaṇuttariyalakkhaṇo. Sesaṃ suviññeyyameva.

    ભદ્દિયસુત્તવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Bhaddiyasuttavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૩. ભદ્દિયસુત્તં • 3. Bhaddiyasuttaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૩. ભદ્દિયસુત્તવણ્ણના • 3. Bhaddiyasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact