Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. ભણ્ડનકારકસુત્તવણ્ણના

    2. Bhaṇḍanakārakasuttavaṇṇanā

    ૨૧૨. દુતિયે અધિકરણકારકોતિ ચતુન્નં અધિકરણાનં અઞ્ઞતરસ્સ કારકો. અનધિગતન્તિ પુબ્બે અપ્પત્તવિસેસં.

    212. Dutiye adhikaraṇakārakoti catunnaṃ adhikaraṇānaṃ aññatarassa kārako. Anadhigatanti pubbe appattavisesaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૨. ભણ્ડનકારકસુત્તં • 2. Bhaṇḍanakārakasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૨. અક્કોસકસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Akkosakasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact