Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૨. ભણ્ડનસુત્તવણ્ણના

    2. Bhaṇḍanasuttavaṇṇanā

    ૧૨૫. દુતિયે પજહિંસૂતિ પજહન્તિ. બહુલમકંસૂતિ પુનપ્પુનં કરોન્તિ. ઇધાપિ તયો વિતક્કા મિસ્સકાવ કથિતા.

    125. Dutiye pajahiṃsūti pajahanti. Bahulamakaṃsūti punappunaṃ karonti. Idhāpi tayo vitakkā missakāva kathitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૨. ભણ્ડનસુત્તં • 2. Bhaṇḍanasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧-૨. કુસિનારસુત્તાદિવણ્ણના • 1-2. Kusinārasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact