Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૧૧. ભૂતારોચનસમુટ્ઠાનં

    11. Bhūtārocanasamuṭṭhānaṃ

    ૨૬૮.

    268.

    ભૂતં કાયેન જાયતિ, ન વાચા ન ચ ચિત્તતો;

    Bhūtaṃ kāyena jāyati, na vācā na ca cittato;

    વાચતો ચ સમુટ્ઠાતિ, ન કાયા ન ચ ચિત્તતો.

    Vācato ca samuṭṭhāti, na kāyā na ca cittato.

    કાયવાચાય જાયતિ, ન તુ જાયતિ ચિત્તતો;

    Kāyavācāya jāyati, na tu jāyati cittato;

    ભૂતારોચનકા નામ, તીહિ ઠાનેહિ જાયતિ.

    Bhūtārocanakā nāma, tīhi ṭhānehi jāyati.

    ભૂતારોચનસમુટ્ઠાનં નિટ્ઠિતં.

    Bhūtārocanasamuṭṭhānaṃ niṭṭhitaṃ.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact