Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ખુદ્દસિક્ખા-મૂલસિક્ખા • Khuddasikkhā-mūlasikkhā

    ૨૧. ચમ્મનિદ્દેસો

    21. Cammaniddeso

    ચમ્મન્તિ –

    Cammanti –

    ૧૭૩.

    173.

    મિગાજેળકચમ્માનિ, કપ્પન્તિ પરિભુઞ્જિતું;

    Migājeḷakacammāni, kappanti paribhuñjituṃ;

    રોહિતેણિપસદા ચ, કુરુઙ્ગા મિગજાતિકા.

    Rohiteṇipasadā ca, kuruṅgā migajātikā.

    ૧૭૪.

    174.

    અનુઞ્ઞાતત્તયા અઞ્ઞં, ચમ્મં દુક્કટવત્થુકં;

    Anuññātattayā aññaṃ, cammaṃ dukkaṭavatthukaṃ;

    થવિકોપાહને ચમ્મં, સબ્બં કપ્પતિમાનુસન્તિ.

    Thavikopāhane cammaṃ, sabbaṃ kappatimānusanti.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact