Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૧૩૫. ચન્દાભજાતકં
135. Candābhajātakaṃ
૧૩૫.
135.
ચન્દાભં સૂરિયાભઞ્ચ, યોધ પઞ્ઞાય ગાધતિ.
Candābhaṃ sūriyābhañca, yodha paññāya gādhati.
અવિતક્કેન ઝાનેન, હોતિ આભસ્સરૂપગોતિ.
Avitakkena jhānena, hoti ābhassarūpagoti.
ચન્દાભજાતકં પઞ્ચમં.
Candābhajātakaṃ pañcamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૫] ૫. ચન્દાભજાતકવણ્ણના • [135] 5. Candābhajātakavaṇṇanā