Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    છઆપત્તિસમુટ્ઠાનવારકથાવણ્ણના

    Chaāpattisamuṭṭhānavārakathāvaṇṇanā

    ૨૭૬. પઠમેન આપત્તિસમુટ્ઠાનેનાતિઆદિ સબ્બં ઉદ્દેસનિદ્દેસાદિવસેન પવત્તપાળિં અનુસારેનેવ સક્કા વિઞ્ઞાતું.

    276.Paṭhamena āpattisamuṭṭhānenātiādi sabbaṃ uddesaniddesādivasena pavattapāḷiṃ anusāreneva sakkā viññātuṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi / ૧. છઆપત્તિસમુટ્ઠાનવારો • 1. Chaāpattisamuṭṭhānavāro

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / છઆપત્તિસમુટ્ઠાનવારાદિવણ્ણના • Chaāpattisamuṭṭhānavārādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / છઆપત્તિસમુટ્ઠાનવારવણ્ણના • Chaāpattisamuṭṭhānavāravaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact