Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૫૭. છત્તપાણિસિક્ખાપદવણ્ણના

    57. Chattapāṇisikkhāpadavaṇṇanā

    યં કિઞ્ચિ છત્તન્તિ સેતચ્છત્તકિલઞ્જચ્છત્તપણ્ણચ્છત્તેસુ યં કિઞ્ચિ છત્તં. યમ્પિ તત્થજાતકદણ્ડકેન કતં એકપણ્ણચ્છત્તં હોતિ, તમ્પિ છત્તમેવ. યત્થ કત્થચિ સરીરાવયવેતિ અંસઊરુઆદિકે યત્થ કત્થચિ સરીરાવયવેતિ.

    Yaṃ kiñci chattanti setacchattakilañjacchattapaṇṇacchattesu yaṃ kiñci chattaṃ. Yampi tatthajātakadaṇḍakena kataṃ ekapaṇṇacchattaṃ hoti, tampi chattameva. Yattha katthaci sarīrāvayaveti aṃsaūruādike yattha katthaci sarīrāvayaveti.

    છત્તપાણિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Chattapāṇisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact