Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પરિવારપાળિ • Parivārapāḷi

    ૩. છેદનકાદિ

    3. Chedanakādi

    ૩૩૭. કતિ છેદનકાનિ? કતિ ભેદનકાનિ? કતિ ઉદ્દાલનકાનિ? કતિ અનઞ્ઞપાચિત્તિયાનિ? કતિ ભિક્ખુસમ્મુતિયો? કતિ સામીચિયો? કતિ પરમાનિ?

    337. Kati chedanakāni? Kati bhedanakāni? Kati uddālanakāni? Kati anaññapācittiyāni? Kati bhikkhusammutiyo? Kati sāmīciyo? Kati paramāni?

    કતિ જાનન્તિ પઞ્ઞત્તા, બુદ્ધેનાદિચ્ચબન્ધુના.

    Kati jānanti paññattā, buddhenādiccabandhunā.

    છ છેદનકાનિ. એકં ભેદનકં. એકં ઉદ્દાલનકં. ચત્તારિ અનઞ્ઞપાચિત્તિયાનિ. ચતસ્સો ભિક્ખુસમ્મુતિયો. સત્ત સામીચિયો. ચુદ્દસ પરમાનિ.

    Cha chedanakāni. Ekaṃ bhedanakaṃ. Ekaṃ uddālanakaṃ. Cattāri anaññapācittiyāni. Catasso bhikkhusammutiyo. Satta sāmīciyo. Cuddasa paramāni.

    સોદસ 1 જાનન્તિ પઞ્ઞત્તા, બુદ્ધેનાદિચ્ચબન્ધુના.

    Sodasa 2 jānanti paññattā, buddhenādiccabandhunā.







    Footnotes:
    1. સોળસ (સી॰ સ્યા॰) અટ્ઠકથા ઓલોકેતબ્બા
    2. soḷasa (sī. syā.) aṭṭhakathā oloketabbā



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / પરિવાર-અટ્ઠકથા • Parivāra-aṭṭhakathā / છેદનકાદિવણ્ણના • Chedanakādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / છેદનકાદિવણ્ણના • Chedanakādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / સત્તનગરેસુ પઞ્ઞત્તસિક્ખાપદવણ્ણના • Sattanagaresu paññattasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / છેદનકાદિવણ્ણના • Chedanakādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact