Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૫૨. ચૂળજનકજાતકં
52. Cūḷajanakajātakaṃ
૫૨.
52.
વાયમેથેવ પુરિસો, ન નિબ્બિન્દેય્ય પણ્ડિતો;
Vāyametheva puriso, na nibbindeyya paṇḍito;
પસ્સામિ વોહં અત્તાનં, ઉદકા થલમુબ્ભતન્તિ.
Passāmi vohaṃ attānaṃ, udakā thalamubbhatanti.
ચૂળજનકજાતકં દુતિયં.
Cūḷajanakajātakaṃ dutiyaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૫૨] ૨. ચૂળજનકજાતકવણ્ણના • [52] 2. Cūḷajanakajātakavaṇṇanā