Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૫. દાનાનિસંસસુત્તવણ્ણના

    5. Dānānisaṃsasuttavaṇṇanā

    ૩૫. પઞ્ચમે ગિહિધમ્મા અનપગતો હોતીતિ અખણ્ડપઞ્ચસીલો હોતિ. સતં ધમ્મં અનુક્કમન્તિ સપ્પુરિસાનં મહાપુરિસાનં ધમ્મં અનુક્કમન્તો . સન્તો નં ભજન્તીતિ સપ્પુરિસા બુદ્ધપચ્ચેકબુદ્ધતથાગતસાવકા એતં ભજન્તિ.

    35. Pañcame gihidhammā anapagato hotīti akhaṇḍapañcasīlo hoti. Sataṃ dhammaṃ anukkamanti sappurisānaṃ mahāpurisānaṃ dhammaṃ anukkamanto . Santonaṃ bhajantīti sappurisā buddhapaccekabuddhatathāgatasāvakā etaṃ bhajanti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૫. દાનાનિસંસસુત્તં • 5. Dānānisaṃsasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૪-૫. સીહસેનાપતિસુત્તાદિવણ્ણના • 4-5. Sīhasenāpatisuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact