Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā

    દસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના

    Dasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ૭૭૮. દસમે – પરિવેણં ઉન્દ્રિયતીતિ પરિવેણં વિનસ્સતિ; પરિપતતીતિ અત્થો. ઇદઞ્ચ પદં પુગ્ગલિકેન સઞ્ઞાચિકેનાતિ ઇદઞ્ચ એત્તકમેવ નાનાકરણં. સેસં પુબ્બસદિસમેવાતિ.

    778. Dasame – pariveṇaṃ undriyatīti pariveṇaṃ vinassati; paripatatīti attho. Idañca padaṃ puggalikena saññācikenāti idañca ettakameva nānākaraṇaṃ. Sesaṃ pubbasadisamevāti.

    દસમસિક્ખાપદં.

    Dasamasikkhāpadaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૧૦. દસમસિક્ખાપદં • 10. Dasamasikkhāpadaṃ

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૨. દુતિયનિસ્સગ્ગિયાદિપાચિત્તિયસિક્ખાપદવણ્ણના • 2. Dutiyanissaggiyādipācittiyasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૧૦. દસમનિસ્સગ્ગિયપાચિત્તિયસિક્ખાપદં • 10. Dasamanissaggiyapācittiyasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact