Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૬. દેવધમ્મજાતકં
6. Devadhammajātakaṃ
૬.
6.
હિરિઓત્તપ્પસમ્પન્ના , સુક્કધમ્મસમાહિતા;
Hiriottappasampannā , sukkadhammasamāhitā;
સન્તો સપ્પુરિસા લોકે, દેવધમ્માતિ વુચ્ચરેતિ.
Santo sappurisā loke, devadhammāti vuccareti.
દેવધમ્મજાતકં છટ્ઠં.
Devadhammajātakaṃ chaṭṭhaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / ૬. દેવધમ્મજાતકવણ્ણના • 6. Devadhammajātakavaṇṇanā