Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) |
૯. ધમ્મકથિકસુત્તવણ્ણના
9. Dhammakathikasuttavaṇṇanā
૧૩૯. નવમે અસહિતન્તિ અત્થેન અસંયુત્તં. ન કુસલા હોતીતિ ન છેકા હોતિ. સહિતાસહિતસ્સાતિ અત્થનિસ્સિતસ્સ વા અનિસ્સિતસ્સ વા. એવં સબ્બત્થ અત્થો વેદિતબ્બો.
139. Navame asahitanti atthena asaṃyuttaṃ. Na kusalā hotīti na chekā hoti. Sahitāsahitassāti atthanissitassa vā anissitassa vā. Evaṃ sabbattha attho veditabbo.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૯. ધમ્મકથિકસુત્તં • 9. Dhammakathikasuttaṃ
ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૯-૧૦. ધમ્મકથિકસુત્તાદિવણ્ણના • 9-10. Dhammakathikasuttādivaṇṇanā