Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથાવણ્ણના

    Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathāvaṇṇanā

    ૩૮૭. કતઞ્ચ અકતઞ્ચ ઉભયં ગહેત્વાતિ યસ્સ એકન્તેન કતાપિ અત્થિ, અકતાપિ અત્થિ, તસ્સ તદુભયં ગહેત્વા.

    387.Katañca akatañca ubhayaṃ gahetvāti yassa ekantena katāpi atthi, akatāpi atthi, tassa tadubhayaṃ gahetvā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ચૂળવગ્ગપાળિ • Cūḷavaggapāḷi / ૫. ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનં • 5. Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ચૂળવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Cūḷavagga-aṭṭhakathā / ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / પાતિમોક્ખસવનારહકથાદિવણ્ણના • Pātimokkhasavanārahakathādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૫. ધમ્મિકાધમ્મિકપાતિમોક્ખટ્ઠપનકથા • 5. Dhammikādhammikapātimokkhaṭṭhapanakathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact