Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
નમો તસ્સ ભગવતો અરહતો સમ્માસમ્બુદ્ધસ્સ
Namo tassa bhagavato arahato sammāsambuddhassa
અઙ્ગુત્તરનિકાયે
Aṅguttaranikāye
સત્તકનિપાત-ટીકા
Sattakanipāta-ṭīkā
૧. પઠમપણ્ણાસકં
1. Paṭhamapaṇṇāsakaṃ
૧. ધનવગ્ગવણ્ણના
1. Dhanavaggavaṇṇanā
૧-૧૦. સત્તકનિપાતસ્સ પઠમો વગ્ગો ઉત્તાનત્થો.
1-10. Sattakanipātassa paṭhamo vaggo uttānattho.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. પઠમપિયસુત્તં • 1. Paṭhamapiyasuttaṃ
૨. દુતિયપિયસુત્તં • 2. Dutiyapiyasuttaṃ
૩. સંખિત્તબલસુત્તં • 3. Saṃkhittabalasuttaṃ
૪. વિત્થતબલસુત્તં • 4. Vitthatabalasuttaṃ
૫. સંખિત્તધનસુત્તં • 5. Saṃkhittadhanasuttaṃ
૬. વિત્થતધનસુત્તં • 6. Vitthatadhanasuttaṃ
૭. ઉગ્ગસુત્તં • 7. Uggasuttaṃ
૮. સંયોજનસુત્તં • 8. Saṃyojanasuttaṃ
૯. પહાનસુત્તં • 9. Pahānasuttaṃ
૧૦. મચ્છરિયસુત્તં • 10. Macchariyasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૧-૫. પઠમપિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1-5. Paṭhamapiyasuttādivaṇṇanā
૭. ઉગ્ગસુત્તવણ્ણના • 7. Uggasuttavaṇṇanā
૮. સંયોજનસુત્તવણ્ણના • 8. Saṃyojanasuttavaṇṇanā