Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૧૧૬. દુબ્બચજાતકં
116. Dubbacajātakaṃ
૧૧૬.
116.
અતિકરમકરાચરિય , મય્હમ્પેતં ન રુચ્ચતિ;
Atikaramakarācariya , mayhampetaṃ na ruccati;
ચતુત્થે લઙ્ઘયિત્વાન, પઞ્ચમાયસિ આવુતોતિ.
Catutthe laṅghayitvāna, pañcamāyasi āvutoti.
દુબ્બચજાતકં છટ્ઠં.
Dubbacajātakaṃ chaṭṭhaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૧૬] ૬. દુબ્બચજાતકવણ્ણના • [116] 6. Dubbacajātakavaṇṇanā