Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-પુરાણ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-purāṇa-ṭīkā |
૮. દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના
8. Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā
મોરક્ખિમણ્ડલમઙ્ગુલપિટ્ઠીનન્તિ ન એકન્તતો, અધિકં, ઓરઞ્ચાતિ વદન્તિ. એકકોણેપિ વટ્ટતિ, એવં યત્થ કત્થચિ એકબિન્દુપિ વટ્ટતીતિ.
Morakkhimaṇḍalamaṅgulapiṭṭhīnanti na ekantato, adhikaṃ, orañcāti vadanti. Ekakoṇepi vaṭṭati, evaṃ yattha katthaci ekabindupi vaṭṭatīti.
દુબ્બણ્ણકરણસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Dubbaṇṇakaraṇasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.