Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૫. દુતિયઅગ્ગસુત્તં

    5. Dutiyaaggasuttaṃ

    ૭૫. ‘‘ચત્તારિમાનિ , ભિક્ખવે, અગ્ગાનિ. કતમાનિ ચત્તારિ? રૂપગ્ગં, વેદનાગ્ગં, સઞ્ઞાગ્ગં, ભવગ્ગં – ઇમાનિ ખો, ભિક્ખવે, ચત્તારિ અગ્ગાની’’તિ. પઞ્ચમં.

    75. ‘‘Cattārimāni , bhikkhave, aggāni. Katamāni cattāri? Rūpaggaṃ, vedanāggaṃ, saññāggaṃ, bhavaggaṃ – imāni kho, bhikkhave, cattāri aggānī’’ti. Pañcamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૪-૫. અગ્ગસુત્તદ્વયવણ્ણના • 4-5. Aggasuttadvayavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૩-૫. સપ્પુરિસસુત્તાદિવણ્ણના • 3-5. Sappurisasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact