Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૭. દુતિયકુટિવિહારિત્થેરગાથા

    7. Dutiyakuṭivihārittheragāthā

    ૫૭.

    57.

    ‘‘અયમાહુ પુરાણિયા કુટિ, અઞ્ઞં પત્થયસે નવં કુટિં;

    ‘‘Ayamāhu purāṇiyā kuṭi, aññaṃ patthayase navaṃ kuṭiṃ;

    આસં કુટિયા વિરાજય, દુક્ખા ભિક્ખુ પુન નવા કુટી’’તિ.

    Āsaṃ kuṭiyā virājaya, dukkhā bhikkhu puna navā kuṭī’’ti.

    … દુતિયકુટિવિહારિત્થેરો….

    … Dutiyakuṭivihāritthero….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૭. દુતિયકુટિવિહારિત્થેરગાથાવણ્ણના • 7. Dutiyakuṭivihārittheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact