Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૬. દુતિયમિત્તસુત્તવણ્ણના

    6. Dutiyamittasuttavaṇṇanā

    ૩૭. છટ્ઠે વત્તાતિ વચનકુસલો. વચનક્ખમોતિ વચનં ખમતિ, દિન્નં ઓવાદં કરોતિ. ગમ્ભીરન્તિ ગુય્હં રહસ્સં ઝાનનિસ્સિતં વિપસ્સનામગ્ગફલનિબ્બાનનિસ્સિતં.

    37. Chaṭṭhe vattāti vacanakusalo. Vacanakkhamoti vacanaṃ khamati, dinnaṃ ovādaṃ karoti. Gambhīranti guyhaṃ rahassaṃ jhānanissitaṃ vipassanāmaggaphalanibbānanissitaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૬. દુતિયમિત્તસુત્તં • 6. Dutiyamittasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૬-૧૧. દુતિયમિત્તસુત્તાદિવણ્ણના • 6-11. Dutiyamittasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact