Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૧૨. દુતિયમોરનિવાપસુત્તવણ્ણના

    12. Dutiyamoranivāpasuttavaṇṇanā

    ૧૪૫. દ્વાદસમે ઇદ્ધિપાટિહારિયેનાતિ ઇજ્ઝનકપાટિહારિયેન. આદેસનાપાટિહારિયેનાતિ આદિસિત્વા અપદિસિત્વા કથનઅનુકથનકથાપાટિહારિયેન.

    145. Dvādasame iddhipāṭihāriyenāti ijjhanakapāṭihāriyena. Ādesanāpāṭihāriyenāti ādisitvā apadisitvā kathanaanukathanakathāpāṭihāriyena.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૧૨. દુતિયમોરનિવાપસુત્તં • 12. Dutiyamoranivāpasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૧૧-૧૩. પઠમમોરનિવાપસુત્તાદિવણ્ણના • 11-13. Paṭhamamoranivāpasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact