Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૪. દુતિયસંવાસસુત્તવણ્ણના

    4. Dutiyasaṃvāsasuttavaṇṇanā

    ૫૪. ચતુત્થે કમ્મપથવસેન દેસના પવત્તિતા. સેસં તાદિસમેવ. ઇમેસુ પન દ્વીસુપિ સુત્તેસુ અગારિકપટિપદા કથિતા. સોતાપન્નસકદાગામીનમ્પિ વટ્ટતિ.

    54. Catutthe kammapathavasena desanā pavattitā. Sesaṃ tādisameva. Imesu pana dvīsupi suttesu agārikapaṭipadā kathitā. Sotāpannasakadāgāmīnampi vaṭṭati.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૪. દુતિયસંવાસસુત્તં • 4. Dutiyasaṃvāsasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૩-૪. પઠમસંવાસસુત્તાદિવણ્ણના • 3-4. Paṭhamasaṃvāsasuttādivaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact