Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / કઙ્ખાવિતરણી-અભિનવ-ટીકા • Kaṅkhāvitaraṇī-abhinava-ṭīkā

    ૪-૫. દુતિયસિક્ખમાનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના

    4-5. Dutiyasikkhamānādisikkhāpadavaṇṇanā

    પદભાજને વુત્તા ઉપસમ્પદાસમ્મુતિ ન દિન્ના હોતીતિ પદભાજનસમીપે અટ્ઠુપ્પત્તિયં વુત્તા ઉપસમ્પદાસમ્મુતિ ઞત્તિદુતિયાય કમ્મવાચાય ન દિન્ના હોતિ.

    Padabhājane vuttā upasampadāsammuti na dinnā hotīti padabhājanasamīpe aṭṭhuppattiyaṃ vuttā upasampadāsammuti ñattidutiyāya kammavācāya na dinnā hoti.

    પઞ્ચમં ઉત્તાનત્થમેવ.

    Pañcamaṃ uttānatthameva.

    દુતિયસિક્ખમાનાદિસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Dutiyasikkhamānādisikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact