Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya

    ૮. દુતિયવોહારપથસુત્તં

    8. Dutiyavohārapathasuttaṃ

    ૨૨૮. … દિટ્ઠે અદિટ્ઠવાદી હોતિ, સુતે અસુતવાદી હોતિ, મુતે અમુતવાદી હોતિ, વિઞ્ઞાતે અવિઞ્ઞાતવાદી હોતિ…પે॰… દિટ્ઠે દિટ્ઠવાદી હોતિ, સુતે સુતવાદી હોતિ, મુતે મુતવાદી હોતિ, વિઞ્ઞાતે વિઞ્ઞાતવાદી હોતિ…પે॰…. અટ્ઠમં.

    228. … Diṭṭhe adiṭṭhavādī hoti, sute asutavādī hoti, mute amutavādī hoti, viññāte aviññātavādī hoti…pe… diṭṭhe diṭṭhavādī hoti, sute sutavādī hoti, mute mutavādī hoti, viññāte viññātavādī hoti…pe…. Aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / (૨૩) ૩. દુચ્ચરિતવગ્ગવણ્ણના • (23) 3. Duccaritavaggavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / (૨૩) ૩. દુચ્ચરિતવગ્ગવણ્ણના • (23) 3. Duccaritavaggavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact