Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi

    ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં

    11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    ૧૨૧૪. એકાદસમે અભિમુખમેવાતિ અભિમુખે એવ. મુખસ્સ હિ અભિ અભિમુખન્તિ વચનત્થો કાતબ્બો, સત્તમિયા અંકારો. ઇમિના પુરતોતિ એત્થ તોપચ્ચયો ભુમ્મત્થે હોતીતિ દસ્સેતિ. ઉપચારન્તિ દ્વાદસહત્થૂપચારન્તિ. એકાદસમં.

    1214. Ekādasame abhimukhamevāti abhimukhe eva. Mukhassa hi abhi abhimukhanti vacanattho kātabbo, sattamiyā aṃkāro. Iminā puratoti ettha topaccayo bhummatthe hotīti dasseti. Upacāranti dvādasahatthūpacāranti. Ekādasamaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ • Bhikkhunīvibhaṅga / ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદં • 11. Ekādasamasikkhāpadaṃ

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / ભિક્ખુનીવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Bhikkhunīvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૧૧. એકાદસમસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Ekādasamasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā / ૯. છત્તુપાહનવગ્ગવણ્ણના • 9. Chattupāhanavaggavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૧૧. એકાદસમાદિસિક્ખાપદવણ્ણના • 11. Ekādasamādisikkhāpadavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact