Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi |
૮. ગામણિજાતકં
8. Gāmaṇijātakaṃ
૮.
8.
અપિ અતરમાનાનં, ફલાસાવ સમિજ્ઝતિ;
Api ataramānānaṃ, phalāsāva samijjhati;
વિપક્કબ્રહ્મચરિયોસ્મિ, એવં જાનાહિ ગામણીતિ.
Vipakkabrahmacariyosmi, evaṃ jānāhi gāmaṇīti.
ગામણિજાતકં અટ્ઠમં.
Gāmaṇijātakaṃ aṭṭhamaṃ.
Related texts:
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / ૮. ગામણિજાતકવણ્ણના • 8. Gāmaṇijātakavaṇṇanā