Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi

    ૧૩૮. ગન્તબ્બવારો

    138. Gantabbavāro

    ૨૩૨. ગન્તબ્બો, ભિક્ખવે, તદહુ પવારણાય સભિક્ખુકા આવાસા સભિક્ખુકો આવાસો , યત્થસ્સુ ભિક્ખૂ સમાનસંવાસકા, યં જઞ્ઞા ‘‘સક્કોમિ અજ્જેવ ગન્તુ’’ન્તિ. ગન્તબ્બો, ભિક્ખવે, તદહુ પવારણાય સભિક્ખુકા આવાસા સભિક્ખુકો અનાવાસો…પે॰… સભિક્ખુકો આવાસો વા અનાવાસો વા, યત્થસ્સુ ભિક્ખૂ સમાનસંવાસકા, યં જઞ્ઞા ‘‘સક્કોમિ અજ્જેવ ગન્તુ’’ન્તિ.

    232. Gantabbo, bhikkhave, tadahu pavāraṇāya sabhikkhukā āvāsā sabhikkhuko āvāso , yatthassu bhikkhū samānasaṃvāsakā, yaṃ jaññā ‘‘sakkomi ajjeva gantu’’nti. Gantabbo, bhikkhave, tadahu pavāraṇāya sabhikkhukā āvāsā sabhikkhuko anāvāso…pe… sabhikkhuko āvāso vā anāvāso vā, yatthassu bhikkhū samānasaṃvāsakā, yaṃ jaññā ‘‘sakkomi ajjeva gantu’’nti.

    ગન્તબ્બો , ભિક્ખવે, તદહુ પવારણાય સભિક્ખુકા અનાવાસા સભિક્ખુકો આવાસો…પે॰… સભિક્ખુકો અનાવાસો…પે॰… સભિક્ખુકો આવાસો વા અનાવાસો વા, યત્થસ્સુ ભિક્ખૂ સમાનસંવાસકા, યં જઞ્ઞા ‘‘સક્કોમિ અજ્જેવ ગન્તુ’’ન્તિ.

    Gantabbo , bhikkhave, tadahu pavāraṇāya sabhikkhukā anāvāsā sabhikkhuko āvāso…pe… sabhikkhuko anāvāso…pe… sabhikkhuko āvāso vā anāvāso vā, yatthassu bhikkhū samānasaṃvāsakā, yaṃ jaññā ‘‘sakkomi ajjeva gantu’’nti.

    ગન્તબ્બો, ભિક્ખવે, તદહુ પવારણાય સભિક્ખુકા આવાસા વા અનાવાસા વા સભિક્ખુકો

    Gantabbo, bhikkhave, tadahu pavāraṇāya sabhikkhukā āvāsā vā anāvāsā vā sabhikkhuko

    આવાસો…પે॰… સભિક્ખુકો અનાવાસો…પે॰… સભિક્ખુકો આવાસો વા અનાવાસો વા, યત્થસ્સુ ભિક્ખૂ સમાનસંવાસકા, યં જઞ્ઞા ‘‘સક્કોમિ અજ્જેવ ગન્તુ’’ન્તિ.

    Āvāso…pe… sabhikkhuko anāvāso…pe… sabhikkhuko āvāso vā anāvāso vā, yatthassu bhikkhū samānasaṃvāsakā, yaṃ jaññā ‘‘sakkomi ajjeva gantu’’nti.

    ગન્તબ્બવારો નિટ્ઠિતો.

    Gantabbavāro niṭṭhito.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact