Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / ખુદ્દસિક્ખા-મૂલસિક્ખા • Khuddasikkhā-mūlasikkhā

    નમો તસ્સ ભગવતો અરહતો સમ્માસમ્બુદ્ધસ્સ

    Namo tassa bhagavato arahato sammāsambuddhassa

    મૂલસિક્ખા-ટીકા

    Mūlasikkhā-ṭīkā

    ગન્થારમ્ભકથા

    Ganthārambhakathā

    સબ્બકામદદં સબ્બરતને રતનત્તયં;

    Sabbakāmadadaṃ sabbaratane ratanattayaṃ;

    ઉત્તમં ઉત્તમતરં, વન્દિત્વા વન્દનારહં.

    Uttamaṃ uttamataraṃ, vanditvā vandanārahaṃ.

    ચરણે બ્રહ્મચારીનં, આચરિયાનં સિરં મમ;

    Caraṇe brahmacārīnaṃ, ācariyānaṃ siraṃ mama;

    ઠપેત્વાન કરિસ્સામિ, મૂલસિક્ખત્થવણ્ણનં.

    Ṭhapetvāna karissāmi, mūlasikkhatthavaṇṇanaṃ.





    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact