Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / થેરગાથાપાળિ • Theragāthāpāḷi

    ૮. ગવમ્પતિત્થેરગાથા

    8. Gavampatittheragāthā

    ૩૮.

    38.

    ‘‘યો ઇદ્ધિયા સરભું અટ્ઠપેસિ, સો ગવમ્પતિ અસિતો અનેજો;

    ‘‘Yo iddhiyā sarabhuṃ aṭṭhapesi, so gavampati asito anejo;

    તં સબ્બસઙ્ગાતિગતં મહામુનિં, દેવા નમસ્સન્તિ ભવસ્સ પારગુ’’ન્તિ.

    Taṃ sabbasaṅgātigataṃ mahāmuniṃ, devā namassanti bhavassa pāragu’’nti.

    … ગવમ્પતિત્થેરો….

    … Gavampatitthero….







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / થેરગાથા-અટ્ઠકથા • Theragāthā-aṭṭhakathā / ૮. ગવમ્પતિત્થેરગાથાવણ્ણના • 8. Gavampatittheragāthāvaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact