Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૩૩. ઘતાસનજાતકં

    133. Ghatāsanajātakaṃ

    ૧૩૩.

    133.

    ખેમં યહિં તત્થ અરી ઉદીરિતો 1, દકસ્સ મજ્ઝે જલતે ઘતાસનો;

    Khemaṃ yahiṃ tattha arī udīrito 2, dakassa majjhe jalate ghatāsano;

    ન અજ્જ વાસો મહિયા મહીરુહે, દિસા ભજવ્હો સરણાજ્જ નો ભયન્તિ.

    Na ajja vāso mahiyā mahīruhe, disā bhajavho saraṇājja no bhayanti.

    ઘતાસનજાતકં તતિયં.

    Ghatāsanajātakaṃ tatiyaṃ.







    Footnotes:
    1. અરિ ઉદ્ધરિતો (ક॰)
    2. ari uddharito (ka.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૩] ૩. ઘતાસનજાતકવણ્ણના • [133] 3. Ghatāsanajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact