Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
(૧૩) ૩. ગિલાનવગ્ગો
(13) 3. Gilānavaggo
૧૨૪-૧૩૦. તતિયો વગ્ગો ઉત્તાનત્થોયેવ.
124-130. Tatiyo vaggo uttānatthoyeva.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૪. દુતિયઉપટ્ઠાકસુત્તં • 4. Dutiyaupaṭṭhākasuttaṃ
૫. પઠમઅનાયુસ્સાસુત્તં • 5. Paṭhamaanāyussāsuttaṃ
૬. દુતિયઅનાયુસ્સાસુત્તં • 6. Dutiyaanāyussāsuttaṃ
૭. વપકાસસુત્તં • 7. Vapakāsasuttaṃ
૮. સમણસુખસુત્તં • 8. Samaṇasukhasuttaṃ
૯. પરિકુપ્પસુત્તં • 9. Parikuppasuttaṃ
૧૦. બ્યસનસુત્તં • 10. Byasanasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)
૪. દુતિયઉપટ્ઠાકસુત્તવણ્ણના • 4. Dutiyaupaṭṭhākasuttavaṇṇanā
૫-૬. અનાયુસ્સાસુત્તદ્વયવણ્ણના • 5-6. Anāyussāsuttadvayavaṇṇanā
૭. વપકાસસુત્તવણ્ણના • 7. Vapakāsasuttavaṇṇanā
૯. પરિકુપ્પસુત્તવણ્ણના • 9. Parikuppasuttavaṇṇanā