Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૩૮. ગોધજાતકં

    138. Godhajātakaṃ

    ૧૩૮.

    138.

    કિં તે જટાહિ દુમ્મેધ, કિં તે અજિનસાટિયા;

    Kiṃ te jaṭāhi dummedha, kiṃ te ajinasāṭiyā;

    અબ્ભન્તરં તે ગહનં, બાહિરં પરિમજ્જસીતિ.

    Abbhantaraṃ te gahanaṃ, bāhiraṃ parimajjasīti.

    ગોધજાતકં અટ્ઠમં.

    Godhajātakaṃ aṭṭhamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૩૮] ૮. ગોધાજાતકવણ્ણના • [138] 8. Godhājātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact