Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) |
૪. ચતુત્થપણ્ણાસકં
4. Catutthapaṇṇāsakaṃ
(૧૬) ૧. ઇન્દ્રિયવગ્ગો
(16) 1. Indriyavaggo
૧-૫. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના
1-5. Indriyasuttādivaṇṇanā
૧૫૧-૧૫૫. ચતુત્થસ્સ પઠમાદીનિ ઉત્તાનાનેવ.
151-155. Catutthassa paṭhamādīni uttānāneva.
ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના નિટ્ઠિતા.
Indriyasuttādivaṇṇanā niṭṭhitā.
Related texts:
તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya
૧. ઇન્દ્રિયસુત્તં • 1. Indriyasuttaṃ
૨. સદ્ધાબલસુત્તં • 2. Saddhābalasuttaṃ
૩. પઞ્ઞાબલસુત્તં • 3. Paññābalasuttaṃ
૪. સતિબલસુત્તં • 4. Satibalasuttaṃ
૫. પટિસઙ્ખાનબલસુત્તં • 5. Paṭisaṅkhānabalasuttaṃ
અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā) / ૧. ઇન્દ્રિયસુત્તાદિવણ્ણના • 1. Indriyasuttādivaṇṇanā