Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય (અટ્ઠકથા) • Aṅguttaranikāya (aṭṭhakathā)

    ૩. ઇટ્ઠસુત્તવણ્ણના

    3. Iṭṭhasuttavaṇṇanā

    ૪૩. તતિયે આયુસંવત્તનિકા પટિપદાતિ દાનસીલાદિકા પુઞ્ઞપટિપદા. સેસેસુપિ એસેવ નયો. અત્થાભિસમયાતિ અત્થસ્સ અભિસમાગમેન, અત્થપ્પટિલાભેનાતિ વુત્તં હોતિ.

    43. Tatiye āyusaṃvattanikā paṭipadāti dānasīlādikā puññapaṭipadā. Sesesupi eseva nayo. Atthābhisamayāti atthassa abhisamāgamena, atthappaṭilābhenāti vuttaṃ hoti.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / સુત્તપિટક • Suttapiṭaka / અઙ્ગુત્તરનિકાય • Aṅguttaranikāya / ૩. ઇટ્ઠસુત્તં • 3. Iṭṭhasuttaṃ

    ટીકા • Tīkā / સુત્તપિટક (ટીકા) • Suttapiṭaka (ṭīkā) / અઙ્ગુત્તરનિકાય (ટીકા) • Aṅguttaranikāya (ṭīkā) / ૩. ઇટ્ઠસુત્તવણ્ણના • 3. Iṭṭhasuttavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact