Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૮. ચીવરક્ખન્ધકં

    8. Cīvarakkhandhakaṃ

    જીવકવત્થુકથાવણ્ણના

    Jīvakavatthukathāvaṇṇanā

    ૩૨૯-૩૩૦. ચીવરક્ખન્ધકે કમ્મવિપાકન્તિ કમ્મજરોગં. સંયમસ્સાતિ આનિસંસસ્સ, ઉપયોગત્થે ચેતં સામિવચનં.

    329-330. Cīvarakkhandhake kammavipākanti kammajarogaṃ. Saṃyamassāti ānisaṃsassa, upayogatthe cetaṃ sāmivacanaṃ.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવગ્ગપાળિ • Mahāvaggapāḷi
    ૨૦૨. જીવકવત્થુ • 202. Jīvakavatthu
    ૨૦૩. સેટ્ઠિભરિયાવત્થુ • 203. Seṭṭhibhariyāvatthu

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવગ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvagga-aṭṭhakathā
    જીવકવત્થુકથા • Jīvakavatthukathā
    સેટ્ઠિભરિયાદિવત્થુકથા • Seṭṭhibhariyādivatthukathā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / જીવકવત્થુકથાવણ્ણના • Jīvakavatthukathāvaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / જીવકવત્થુકથાદિવણ્ણના • Jīvakavatthukathādivaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi
    ૨૦૨. જીવકવત્થુકથા • 202. Jīvakavatthukathā
    ૨૦૩. સેટ્ઠિભરિયાદિવત્થુકથા • 203. Seṭṭhibhariyādivatthukathā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact