Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૧૨૭. કલણ્ડુકજાતકં

    127. Kalaṇḍukajātakaṃ

    ૧૨૭.

    127.

    તે દેસા તાનિ વત્થૂનિ, અહઞ્ચ વનગોચરો;

    Te desā tāni vatthūni, ahañca vanagocaro;

    અનુવિચ્ચ ખો તં ગણ્હેય્યું, પિવ 1 ખીરં કલણ્ડુકાતિ.

    Anuvicca kho taṃ gaṇheyyuṃ, piva 2 khīraṃ kalaṇḍukāti.

    કલણ્ડુકજાતકં સત્તમં.

    Kalaṇḍukajātakaṃ sattamaṃ.







    Footnotes:
    1. પિપ (સી॰ પી॰)
    2. pipa (sī. pī.)



    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૧૨૭] ૭. કલણ્ડુકજાતકવણ્ણના • [127] 7. Kalaṇḍukajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact