Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / સારત્થદીપની-ટીકા • Sāratthadīpanī-ṭīkā

    ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના

    9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ૪૭૪. નવમં ઉત્તાનત્થમેવ. ધમ્મકમ્મતા, ધમ્મકમ્મન્તિ સઞ્ઞા, છન્દં દત્વા ખિય્યનન્તિ ઇમાનિ પનેત્થ તીણિ અઙ્ગાનિ.

    474. Navamaṃ uttānatthameva. Dhammakammatā, dhammakammanti saññā, chandaṃ datvā khiyyananti imāni panettha tīṇi aṅgāni.

    કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના નિટ્ઠિતા.

    Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā niṭṭhitā.







    Related texts:



    તિપિટક (મૂલ) • Tipiṭaka (Mūla) / વિનયપિટક • Vinayapiṭaka / મહાવિભઙ્ગ • Mahāvibhaṅga / ૮. સહધમ્મિકવગ્ગો • 8. Sahadhammikavaggo

    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / વિનયપિટક (અટ્ઠકથા) • Vinayapiṭaka (aṭṭhakathā) / મહાવિભઙ્ગ-અટ્ઠકથા • Mahāvibhaṅga-aṭṭhakathā / ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વજિરબુદ્ધિ-ટીકા • Vajirabuddhi-ṭīkā / ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / વિમતિવિનોદની-ટીકા • Vimativinodanī-ṭīkā / ૯. ખિય્યનસિક્ખાપદવણ્ણના • 9. Khiyyanasikkhāpadavaṇṇanā

    ટીકા • Tīkā / વિનયપિટક (ટીકા) • Vinayapiṭaka (ṭīkā) / પાચિત્યાદિયોજનાપાળિ • Pācityādiyojanāpāḷi / ૯. કમ્મપટિબાહનસિક્ખાપદં • 9. Kammapaṭibāhanasikkhāpadaṃ


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact