Library / Tipiṭaka / તિપિટક • Tipiṭaka / જાતકપાળિ • Jātakapāḷi

    ૨૯. કણ્હજાતકં

    29. Kaṇhajātakaṃ

    ૨૯.

    29.

    યતો યતો ગરુ ધુરં, યતો ગમ્ભીરવત્તની;

    Yato yato garu dhuraṃ, yato gambhīravattanī;

    તદાસ્સુ કણ્હં યુઞ્જન્તિ, સ્વાસ્સુ તં વહતે ધુરન્તિ.

    Tadāssu kaṇhaṃ yuñjanti, svāssu taṃ vahate dhuranti.

    કણ્હજાતકં નવમં.

    Kaṇhajātakaṃ navamaṃ.







    Related texts:



    અટ્ઠકથા • Aṭṭhakathā / સુત્તપિટક (અટ્ઠકથા) • Suttapiṭaka (aṭṭhakathā) / ખુદ્દકનિકાય (અટ્ઠકથા) • Khuddakanikāya (aṭṭhakathā) / જાતક-અટ્ઠકથા • Jātaka-aṭṭhakathā / [૨૯] ૯. કણ્હજાતકવણ્ણના • [29] 9. Kaṇhajātakavaṇṇanā


    © 1991-2023 The Titi Tudorancea Bulletin | Titi Tudorancea® is a Registered Trademark | Terms of use and privacy policy
    Contact